dimecres, 16 d’abril de 2008

mea culpa

En primer lloc entonar el "mea culpa" per l'organització del concurs de miniPoesia d'enguany.He demanat disculpes a nivell personal als guanyadors, i ara toca fer-ho publicament.
Ací teniu les minipoesies guanyadores amb els seus autors. A tots se us enviaran els premis a casa.
L'organització d'un Festival com aquest, que per sort, cada any té més difusió no és gens fàcil, i més quan està tot a càrrec d'una sola persona, que en aquest cas sóc jo. Tampoc és una excusa, però és la realitat, i si ho sumem a què el jurat va emetre el seu veredicte tard, el resulta és el que va ser.
Alguns de vosaltres heu deixat comentaris respecte a la foraneitat dels guanyadors, i alguns exigieu que haurien de ser persones del poble, però com compendreu, el concurs està obert a tothom, i donar premis a la gent del poble, seria el que es diu al carrer "Tongo".
Jo no vaig formar part del jurat precisament perquè no volia cap tipus d'interferència, i van ser ells,entesos en poesia qui van decidir els guanyadors, així que hem d'acatar la seva decisió i respectar que aquest any ha participat molta gent de fora que té el mateix dret a guanyar que els veïns del poble.
Amb tot i això, totes les crítitques són ben rebudes, i serviran per a millorar el festival de l'any que ve. I si en un futur hi ha un percentatge molt alt de gent del poble, que no ha sigut el cas d'aquest any, es pot plantejar la posibilitat de crear una secció local, però de moment, açò és el que hi ha.
Un cop més us demane disculpes a tots per haver tardat tant a donar les notícies (problemes informàtics) i aprofitar per donar-vos les gràcies per la vostra participació i per la vostra opinió. Al cap i a la fi, sou vosaltres qui feu possible aquest festival.